Nákupy

Květiny, které nevadnou


Květiny mají opravdu blahodárný vliv na psychiku, protože mnohé z nich voní a navíc krásně kvetou. Proto je tolik lidí pěstuje v květináčích a nebo si kupují řezané květiny do vázy. Řezané květiny se dají koupit na trhu, v supermarketech nebo samozřejmě v květinářstvích, ale ceny řezaných květin vzrostly, stejně jako u všeho za poslední dva roky. A proto mnoho lidí hledá za živé květiny náhradu. Jde jim hlavně o to, aby doma měli něco hezkého, na co se bude hezky dívat. S květinami vypadá mnohem lépe jakékoliv místo, ať už interiér nebo exteriér. A nejde jen o samotné květy, ale o zeleň obecně.

mech sklenice

Mnoho lidí si začalo namísto živých květin kupovat stabilizované květiny, které vypadají velice podobně jako ty živé. Jen jsou speciálně upraveny, takže už nebudou vadnout a díky tomu si jejich krásu můžete užívat daleko déle než u živých květin. Stabilizované květiny se skvěle hodí k výrobě dekorací a aranžmá. Pokud vás zajímá jak si doma vyrobit třeba věnec na dveře, který vám může zdobit vchod po celý rok, vyberte si podle vašeho vkusu stabilizované květiny a floristické potřeby. Z nich budete potřebovat nůžky na drát, vázací drát a korpus.
Hitem posledního roku jsou kovové kruhy, které se motají jen do poloviny. Vypadá to luxusně.

stabilizované květiny

Nemusíte se toho bát, protože umotat věnec není nic těžkého. Základem je naučit se kombinovat barvy a pevně motat jednotlivé kousky květin a ozdob, aby všechno drželo na místě a věneček se vám nerozpadl. Na internetu najdete spoustu rad a postupů, takže to určitě zvládnete. Máte doma málo květin, protože se vám nedaří pěstovat ty v květináči? Chcete mít přesto doma nějakou zeleň? Stabilizovaný mech vypadá luxusně, dá se použít třeba k výrobě mechového obrazu a určitě vám doma ostudu neudělá. Inspirujte se na internetu, výroba obrazu je snazší než si myslíte.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Květiny, které nevadnou