Nákupy

Sestavte si vlastní koláž v podobě fotoobrazu na zeď


Přírodní panoramata – kdo miluje přírodní panoramata, například fotografovaná z rozhleden v horských oblastech, může si jedno z nich zavěsit na zeď. Důležité je pouze dodržet technické parametry fotografie, tedy například velmi vysoké rozlišení snímku, vysoká clona (hloubka ostrosti) a nízké ISO a při vyšších časech využití stativu, aby byl fotoobraz v odpovídající kvalitě. Čím vyšší rozlišení a hloubka ostrosti snímku, tím také větší působení na vaši mysl.

květinová koláž

Motýli – velmi zajímavě vynikají na zdi koláže z exotických nebo tuzemských motýlů. Motýly jsou překrásně zbarvení, mají zajímavé tvary křídel a jsou to tvorové, kteří se pohybují velice elegantně a v tichosti, čímž nám naznačují, že život není jen o motoristickém sportu a hluku velkoměst. Motýli v podobě koláže fotoobrazu se báječně hodí jako dekorace k pokojovým rostlinám.

koláž ženského těla

Rodina – na zeď si samozřejmě můžete zavěsit v podobě koláže fotoobrazu rodinné příslušníky a domácí mazlíčky. Koláže mohou zachycovat velmi mnoho situací, ve kterých se lidé či zvířata ocitají, a to je také pak krásnou ozdobou stěny v ložnici nebo v pracovně. Fotoobrazy zhotovené z koláží jsou již na první pohled velmi atraktivní a mohou oslovit i vaši návštěvu, která se jimi inspiruje k podobné tvorbě.

Krásné dívky – ženské tělo je považováno za osmý div světa a i umělecky vytvořená koláž s krásnou dívkou je způsob vyjádření smyslu pro krásu a estetiku. Nemusí jít vysloveně o erotiku a sexuální podtext, někdy postačí fotografie dívek v plavkách, kde na ženském těle vyniknou jiné přednosti, například krása obličeje, ramen a dekoltu, sexy tvary plochého bříška s pupíkem, přirozeně tvarované ženské nohy a chodidla anebo ženské ruce, dlaně a prsty. Tímto způsobem lze vykouzlit i velmi romantické a působivé záběry, sestavené do podoby koláží, kdy na sebe navazují jednotlivé části či polohy těla.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Sestavte si vlastní koláž v podobě fotoobrazu na zeď