Nákupy

Chemie v bazénu


Bojíte se chemie? Protože opravdu hodně lidí se bojí chemie. Například moje babička, tak ta si musí třeba například krém na ruce opravdu pečlivě vybírat. Ona říká, že prý má strašně citlivou kůži. Je pravda, že kdo má strašně světlou kůži a má ji pihatou, tak je citlivý. Také jsem slyšela, že právě takováto světla bohatá kůže je opravdu hodně citlivá na slunce a na chemii. Ale pokud máte na zahradě bazén, tak nějakou bazénovou chemii budete potřebovat. Zkuste se podívat na webové stránky chlorito.cz. Bazénovou chemii tady krásně seženete. A není tady pouze jenom bazénová chemie.

Chemie udrží vodu čistou.

Ale najdete tady také bazénovou filtraci anebo sůl do bazénu. To znamená, že když budete mít bazénovou chemii nebo filtraci do bazénu, tak vaše voda v bazénu bude opravdu co nejdéle čistá a svěží. A kdo by nechtěl mít opravdu čistý a svěží bazén? To já, kdybych měla na zahradě bazén a nepoužila chemii do bazénu, tak určitě během týdne bych měla vodu v bazénu, škaredou zkaženou a zelenou. Kdyby ale babička šla ke mně do bazénu, tak si myslím, že by ihned na své světlé bohaté kůži měla nějakou vyrážku. A samozřejmě, že tohle bych si vůbec nepřála.

Do rybníku se chemie nedává.

Takže když je babička umět na návštěvě, tak ji ihned informuji, kde všude mám nalitou chemii do bazénu. Nebo kde mám něco, co by babičce mohlo třeba poškodit kůži. Ona dokonce nemůže ani některé agresivní krémy na ruce, a tak podobně. Ale stejně nechápu, jak člověk může mít takhle extrémně citlivou kůži. Ona vlastně nemůže chodit ani na veřejné bazény. Prý se bojí, že by chytla ekzém anebo nějakou plíseň. Tak chápu, že když je někdo na bazéně, tak by měl nosit také boty, které právě ochrání kůži před plísní. A to hlavně, pokud lidé chodí třeba na veřejné toalety bosí. Já právě kvůli tomuhle chodím na veřejné toalety na bazéně v pantoflích. Ale jsem ráda, že u nás ve veřejném bazénu je také bazénová chemie.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Chemie v bazénu