Podnikání

Dezinfekce vzduchotechniky vás zbaví plísní


Zdá se vám, že dezinfekce vzduchotechniky je vysloveně zbytečná, a jsou to vyhozené peníze? Pak bychom si tu mohli předvést jeden modelový příklad, jak se lidé dostali až do lékařské ordinace, kterou okupovali mnoho let, a nikdo se nedokázal dopátrat příčiny jejich zdravotních potíží. Lékař totiž potřebuje ke správné diagnóze a ke zjišťování příčin problémů znát váš životní styl, ale když mu vyjmenujete, že jste průkopníkem zdravé výživy, pravidelně sportujete a otužujete se, nekouříte, nepijete alkohol, bude mu vrtat hlavou, proč máte vleklé problémy a nezvykle špatné jaterní testy. Až jednoho dne k vám lékař zavítá na návštěvu, a bude tu cosi podezřelého.

bytový dům

Plísně

V některých bytech lidé žijí skutečně bizarně, a může se to zdát nepochopitelné, ale vůbec je nenapadne, že by také měli občas srolovat koberec a zkontrolovat podlahu pod ním, a také prohlédnout zdivo za postelí či za skříněmi. Některé domy či byty jsou více vlhké, což ani nezaznamenáte svými smysly, ale vlhkost je ideální prostředí pro rozmnožování plísní. A tak tu třeba pan lékař objeví po nadzvednutí koberce pořádné plesnivé fleky, a po odsunutí skříně další plesnivou vrstvu, klidně i o ploše metru čtverečního.

velký panelák

To samé se ovšem může odehrávat i ve vaší vzduchotechnice. Tam se plísně vyskytují velmi často a vdechováním jejich spor, které se odtud do bytu dostávají velmi snadno, si vlastně zaděláváte na závažný zdravotní problém. Oslabujete svá játra, do krve putují toxické látky a vy jste vlastně doma permanentně přiotrávení. Může se to zdát jako hloupost, ale plísně mohou mít lví podíl na tvorbě rakoviny, i když se zdravě stravujete, nejíte červené maso, nepijete alkohol a nekouříte.

Věnujte proto svůj čas nejen prohlídce bytu – koberců a nábytku, ale také dezinfekci vzduchotechniky, která všechny plísně a jiné patogeny nekompromisně zlikviduje.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem Dezinfekce vzduchotechniky vás zbaví plísní