Ekonomika

I bez ušetřených peněz to jde


Šetrnost je hezká vlastnost, pokud má určité meze. Nic se nesmí přehánět a tím méně toto. Nejíst jen proto, abych ušetřil není moc chytré. Můžete to dopadnou tragicky. Také chodit v potrhaných hadrech, nebo rozbitých botách nemá moc smyslu. Zase těch peněz stejně moc neušetříte, takže se k tomu, co byste rádi přiblížíte jen o malý chloupek a tímto způsobem byste tak jak tak šetřili bratru padesát let. A my přece můžeme použít rychlejší řešení. Nebudete spořit v klasickém slova smyslu, ale odkládat měsíční částku k jisté společnosti, kterážto vám dala peníze třeba na vysněný dům, nebo třípokojový byt.

vějíř bankovek

Prostě na bydlení. Taková společnost je k tomu specializovaná a dělá to už léta, takže pokud máte nějaké obavy například z podvodu, zde nejsou vůbec na místě. Společnost je prověřena patřičnými úřady, ale hlavně obrovskou spoustou zákazníků. Každý z nich si totiž u této firmy požádal o hypotéku a v devadesáti devíti případech ze sta je zde žadatelům vyhověno. Takže jejich klienti hlásají slávu a ta se šíří internetem jako vlna na moři. Všichni ti se nějak dozvěděli, co je to nebankovní americká hypotéka a ihned se vydali to prozkoumat.

ruličky bankovek

Opatrně šátrali kolem, ale především ověřovali různé zdroje až došli ke zjištění, že půjčit si peníze u této společnosti je vlastně nejvýhodnější půjčka u nás. Lepší prostě neexistuje. A když ještě objevili další výhody, například už ty při vyjednávání, nezaváhali a přidali se do obrovského kolektivu spokojených klientů. Asi se divíte, že píši střídavě o půjčce a hypotéce, což jsou přece rozdílné pojmy. Máte pravdu, jsou. Ale ne zde. Tady si vyřídíte hypotéku, ale je to hypotéka takzvaně neúčelová. Takže nikomu není nic po tom, na co půjčené peníze použijete. Nemusíte nikomu nic dokládat, nikomu nic vysvětlovat nebo zdůvodňovat. Jsou to vaše peníze a vy sami si rozhodnete co s nimi uděláte.

Komentáře nejsou povolené u textu s názvem I bez ušetřených peněz to jde